Installation

Vi levererar alla typer av bild- och ljudteknik till event och installationer– från idé till färdig upplevelse!Ska ni hålla ett event live, digitalt eller hybrid? bygga ett konferensrum eller en utställning på ett museum? Har ni en yta där ni vill att något ska hända, men inte riktigt vet vad? Vi hjälper er att ta fram ett spännande koncept för bild, ljud och ljus!I dialog med er planerar, skissar, producerar och installerar vi allt som behövs: hårdvara, mjukvara och innehåll. När installationen är klar stöttar vi förstås med support och service. En trygg och smidig helhetslösning helt enkelt.

 

Museer & utställningar

Vi hjälper ett stort antal museer runt om i Sverige med tekniklösningar till utställningar. Med lång erfarenhet i branschen inkluderar vi interaktivitet, möbler och uppspelningsprogram som smälter in i dekoren och samspelar med utställningsföremålen.

Studios

Är ni i behov av att bygga en egen studio på kontoret så hjälper vi er med allt från dekor till teknik. Ingen studio är för liten eller för stor.

Hotell & Konferens

Vi installerar teknik och styrutrustning så att er personal enkelt kan sköta bild, ljud, ljus, persienner m.m. Vi jobbar med pålitliga uppspelningssystem och designar styrpaneler i samma stil och höga kvalitetsintryck som er lokal.

Butiker & Showrooms

Vi lyfter en ny produkt eller butik och ger besökarna en spännande upplevelse.Kom till oss med era färdiga idéer eller låt oss ta fram engagerande koncept.

Offentlig utsmyckning

Vi jobbar ofta med miljöer som behöver lättas upp och väcka mer intresse.Utifrån konstnärens visioner levererar vi bild, ljud, ljus och interaktivitet för att nå önskad effekt.

Mässmontrar

Vi designar och bygger er monter med olika typer av moduler och ramars samt teknik som passar storlek och behov.

Speciallösningar

Vi gör din idé till verklighet, det kan låta lite klyschigt, men vi brinner verkligen för kreativa lösningar! Har ni en plats, t.ex. en lobby eller ett kontor, som ni inte vet vad ni vill göra med så bjud gärna in oss på besök.

Mevida AB

Ryssviksvägen 2c
131 36 Nacka
08-122 50 100
info@mevida.se

Ekonomi

ekonomi@mevida.se
Orgnr: 556898-4529

Studio Puck

Kommendörsgatan 24
114 48 Stockholm
070-347 18 04
marcus.schiott@mevida.se